Mor-Pembe Neon_Cag_Reklam_Afisi

TSF Ankara

2023 TÜRKİYE YAŞ GRUPLARI KÜÇÜKLER VE YILDIZLAR ŞAMPİYONALARI

turkiyekucuklerveyildizlat20 - 27 Ocak 2024 tarihlerinde Antalya'da yapılacak olan 2024 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Şampiyonalarına Ankara’dan katılacak olan sporculara valilik onayı alınacaktır.

Sayın velilerimiz, kayıt yaptırmış olsanız bile "Veli İzin Formunu" doldurup teslim etmezseniz sporcunuz şampiyonaya katılamaz.

AŞAĞIDAKİ FORMLARI LÜTFEN DOLDURUNUZ!

KÜÇÜKLER - YILDIZLAR ŞAMPİYONASINA Katılım Formu için TIKLAYINIZ

(Formun doldurularak " Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. " adresine gönderilmesi gerekmektedir.)

18 Yaşından küçük, kendi imkanlarıyla veya kafileyle seyahat edecek sporcuların Veli İzin Dilekçesi vermeleri gerekmektedir. (Veli izin dilekçe örneği için TIKLAYINIZ.

Bunu iki şekilde yapabilirsiniz;

1- E-Devlet üzerinden online olarak ( e-Devlet İzin İşlemleri Linki ) linkini doldurarak veli izin belgesini teslim etmiş sayılırsınız.

2- Formların doldurularak 15 Ocak 2024 Pazartesi günü saat 17:00' e kadar bizzat giderek Ankara Gençlik İl Spor Müdürlüğü (Kıbrıs Caddesi No: 4 Kurtuluş/Çankaya/ANKARA) görevlisi Kamil GÜL'e teslim edilmesi gerekmektedir. 


Şampiyonalarla ilgili detaylı bilgiye şampiyona sayfalarımızdan ulaşabilirsiniz.

Küçükler Satranç Şampiyonası Yarışma Sayfası: http://tyg2023.tsf.org.tr

Yıldızlar Satranç Şampiyonası Yarışma Sayfası: http://yildizlar2023.tsf.org.tr