Mor-Pembe Neon_Cag_Reklam_Afisi

TSF Ankara

KADINLAR ANKARA ONLINE SATRANÇ İL BİRİNCİLİĞİ


kadin 50013 Mart 2021 tarihinde Kadınlar Ankara Online Satranç İl Birinciliği Turnuvası düzenlenecektir. TSF Lisansına sahip 2020-2021 yılı vizesi yapılmış, 2014 ve önceki yıllarda doğan ve lisans bilgi sisteminde ili ANKARA olan T.C.  VATANDAŞI veya FIDE' de  TUR olan UNVANSIZ KADIN sporcular katılabilir. Turnuva chess.com platformu üzerinden yapılacaktır. Turnuva temposu 3+2 eklemelidir.
*Turnuvaya katılım için öncelikle chess.com platformunda kullanıcı adına sahip olunmalıdır. Eğer yok ise ücretsiz olarak alınabilir. Ücretsiz kullanıcı adı alımı için  TIKLAYINIZ...
*
 Ardından online kayıt link'lerinden kayıt yapılacaktır. TSF geçerli lisansına sahip olunmalıdır. TSF lisansınız yok veya yeniletmek için TIKLAYINIZ...

İL YÖNERGE / YARI FİNAL YÖNERGE

Sporcuların dikkatineAşağıdaki tabloda bulunan turnuvalara kayıt yapacak sporcular; Öncelikle her kategori için Turnuva Kayıt linki ile kayıt yapmaları gerekmekte olup daha sonra Kulüp Kayıt linkine tıklayarak kulüp kaydı yapmalıdırlar ve onay sonrası kulüp üyesi olunacaktır. Her kategori için ilgili turnuva günü bir saat önce kayıtlar başlayacağından ilgili kulüp için açılan turnuva linkine tıklanarak gelen sayfada "Katıl" tuşuna basılarak turnuva kayıt işlemi tamamlanacaktır.

KATEGORİ ADI SON BAŞVURU TARİHİ TURNUVA TARİHİ  / 1.TUR SAATİ TURNUVA KAYIT KULÜP KAYIT / SONUÇ
KADINLAR 12.03.2021      23:00  13.03.2021  Cumartesi             16:00  KAYIT LİSTESİ  SONA ERDİ
 WhatsApp Image_2021-03-14_at_01.03.28


 
Çevrim içi kayıt sırasında, sporcuların chess.com’da oluşturdukları kullanıcı adlarını yazmaları zorunludur. Uygun olmayan kullanıcı adına sahip olan sporcuların kayıtları silinecektir.

2.2          Çevrim içi kayıt işlemini tamamlayan sporcular, turnuvanın düzenleneceği chess.com sayfasındaki grubuna (kulübüne) katılabilmeleri için aşağıdaki bağlantılardan kendilerinin başvuruda bulunmaları gerekmektedir.