Mor-Pembe Neon_Cag_Reklam_Afisi

TSF Ankara

Başkent Üniversitesi ile İş Birliğimiz Devam Ediyor

img-20220318-wa0003Federasyonumuz ve Başkent Üniversitesi arasında kurulan iş birliği, imzalanan protokolle devam ediyor. Protokol kapsamında; Başkent Üniversitesi Uluslararası Açık Satranç Turnuvası, Yıldırım Turnuvaları, Liselerarası Takım Yarışmaları formatında etkinlikler, Milli takım kampları yer tahsisinin sağlanması Başkent Üniversitesi’nin destekleriyle devam edecek. 
Törene Başkent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Haberal, Federasyon Başkanımız Gülkız Tulay, As Başkanımız Nilüfer Çınar Çorlulu, Başkent Üniversitesi Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri Merkezi (BEDAM) Müdürü Prof. Dr. Ali Halıcı, TSF Genel Sekreteri M. Sedat Fırat, TSF Ankara İl Temsilcisi Engin Güleç, antrenör Uzman Aylin İbişoğlu katıldı. 
“SATRANÇ SPORUNA DESTEK VERİYOR OLMAK BİZLER İÇİN KIYMETLİ”
 
Federasyonumuzla iş birliğinden memnun olduklarını ifade eden Prof. Dr. Ali Haberal “Başkent Üniversitesi olarak satranç sporuna destek veriyor olmak bizler için çok kıymetli. Bu birlikteliğin daha uzun süreli, uzun soluklu olmasını diliyor, Başkan Gülkız Hanım ve ekibine teşekkür ediyorum.”
 
“BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ’NİN SATRANÇ SPORUNA DESTEKLERİ ÇOK KIYMETLİ” 
 
Başkent Üniversitesi ile 2016 yılından bu yana son derece kıymetli bir yolculuğa başladıklarını belirten Federasyon Başkanımız Gülkız Tulay, “Başkent Üniversitesi’nin satranç sporuna olan destekleri ve ilgisi bizler için çok değerli. İlk günden itibaren gerek Ulusal Takım Havuzu Genel Kampı, gerek Liseler Arası Takım Satranç turnuvaları, gerek ise yurt dışından gelen sporcular tarafından özellikle tercih edilen Başkent Uluslararası Açık Turnuvası ile bu anlamlı iş birliğinin temellerini en güzel şekilde attık.  Satranç sporuna verdikleri destekler için Başkent Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Mehmet Haberal’a, Rektör Prof. Dr. Ali Haberal’a, BEDAM Müdürü Prof. Dr. Ali Halıcı ve ekibine teşekkürlerimizi iletiyorum.”
img-20220318-wa0002
 
img-20220318-wa0003