Mor-Pembe Neon_Cag_Reklam_Afisi

TSF Ankara

Başkent Üniversitesi ile İş Birliğimiz 6. Yılında!

ekran goruntusu_2021-04-09_122247Federasyonumuz ve Başkent Üniversitesi arasında kurulan iş birliği, 8 Nisan’da imzalanan protokol ile altıncı yılında da devam ediyor. İş birliği protokolü kapsamında; Başkent Üniversitesi Uluslararası Açık Satranç Turnuvası, Liselerarası Takım Yarışmaları, Milli takım kampları yer tahsisinin sağlanması Başkent Üniversitesi’nin destekleriyle devam edecek. Protokol kapsamında düzenlenmesi planlanan turnuvalar pandeminin seyrine göre online, yarı online ya da yüz yüze hayata geçirilecek.
Törene Başkent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Haberal, Federasyon Başkanımız Gülkız Tulay, As Başkanımız WIM Nilüfer Çınar Çorlulu, Başkent Üniversitesi Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri Merkezi (BEDAM) Müdürü Prof. Dr. Ali Halıcı, TSF Genel Sekreteri M. Sedat Fırat, TSF Ankara İl Temsilcisi Engin Güleç, antrenör Uzman Aylin İbişoğlu katıldı.
İmza töreninde konuşma yapan BEDAM Müdürü Prof. Dr. Ali Halıcı, pandemiden kaynaklı bu sene kısıtlı şartlarda bir araya gelinse de Türkiye Satranç Federasyonu ile birlikte olmak Başkent Üniversitesi için çok kıymetli olduğunu ifade etti. Başkent Üniversitesi’nin ve Federasyonumuzun kocaman bir aile olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Ali Halıcı, iki kurumun birlikte hareket etmesi çok değerli olduğunu belirtti.  Detaylar için TIKLAYINIZ...