Mor-Pembe Neon_Cag_Reklam_Afisi

TSF Ankara

Başkent Üniversitesi Açık’ta Zirvenin Adı GM Haznedaroğlu

Türkiye Satranç Federasyonu ve Başkent Üniversitesi işbirliği ile bu yıl üçüncüsü düzenlenen Başkent Üniversitesi Uluslararası Açık Satranç Turnuvası, 1 Eylül Cumartesi günü Başkent Üniversitesi Bağlıca Kampüsünde düzenlenen ödül töreniyle sona erdi.

dsc 6470
Beş kategoride 7 ülkeden 37’si unvanlı 600’ü aşkın sporcunun yarıştığı turnuvanın A kategorisinde GM Kıvanç Haznedaroğlu 8 puan toplandığı 9 tur sonunda birincilik ipini göğüsledi. IM Misratdin Iskandarov (AZE) 7,5, GM Giorgi Bagaturov ise 7 puanla turnuvayı ikinci ve üçüncü sırada tamamladılar.

Turnuvanın ödül töreninde konuşma yapan Başkent Üniversitesi Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri Merkezi (BEDAM) Müdürü Prof. Dr. Ali Halıcı, 2018 Avrupa Yaş grupları Satranç Şampiyonası’nı birinci ile eş puanla dördüncü tamamlayan Çisel Anaçoğlu’nu kürsüye davet ederek elde ettiği başarıyı katılımcılarla paylaştı ve tebriklerini iletti. Başkent Üniversitesi Kurucusu ve Yönetim Üst Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Haberal, TSF Başkanı Gülkız Tulay ve Başkent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Haberal ise Anaçoğlu’nu tebrik ederek hediye takdim ettiler.

Hediye takdiminin ardından törenin açılış konuşmaları; Başkent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Haberal, TSF Başkanı Gülkız Tulay ve Başkent Üniversitesi Kurucusu ve Yönetim Üst Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Haberal ile devam etti.

TSF Yönetim Kurulu Üyesi WIM Nilüfer Çınar Çorlulu, Başkent Üniversitesi öğretim üyeleri, TSF Genel Sekreteri M. Sedat Fırat, TSF Ankara İl Temsilcisi ve Turnuva Direktörü Engin Güleç, Turnuva Başhakemi Aylin İbişoğlu, sporcular ve çok sayıda davetli de katıldığı ödül töreninde her kategoride ilk üç dereceyi elde eden sporculara kupa ve madalya, ödül alan tüm sporculara ise madalya ve para ödülü protokol üyeleri tarafından takdim edildi. Kategorilerine göre ödül alan tüm sporculara Başkent Üniversitesi tarafından toplam 60 bin TL para ödülü verildi.

Sıralama: A – B – 14 Yaş ve altı – 10 Yaş ve altı– 8 Yaş ve altı

FOTO GALERİ

dsc 6211

acilis baskent18

baskentfidan18

Başkan Tulay'ın fidan sertifikası takdimi

 

dsc 6248

dsc 6354

dsc 6371

dsc 6391

dsc 6400

dsc 6404

dsc 6407

dsc 6434

dsc 6470