Mor-Pembe Neon_Cag_Reklam_Afisi

TSF Ankara

ÇUBUK BELEDİYESİ 5. ULUSLARARASI SATRANÇ TURNUVASI

cubuk 500-01
Türkiye Satranç Federasyonu tarafından Çubuk Belediyesinin destekleri ile bu yıl beşincisi düzenlenen Çubuk Belediyesi 5. Uluslararası Açık Satranç Turnuvası, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kapasoğlu'nun katılımlıları ile gerçekleşen görkemli bir ödül töreni ile sona erdi.


Ankara Sebat Kolejinde, 29 Temmuz-4 Ağustos 2019 tarihleri arasında organize edilen ve binlerce katılımcının Çubuk Belediyesi ev sahipliğinde ağırlandığı Çubuk Belediyesi 5. Uluslararası Açık Satranç Turnuvası, bugün gerçekleştirilen ödül töreni ile sona erdi. Turnuvanın ödül töreni; Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kapasoğlu, Çubuk Kaymakamı Uğur Sezer, Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay, Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirtaş, GSB Spor Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Ömer Altunsoy, Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürü Ferhat Türkoğlu, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Seyda Topal, Çubuk Belediyesi Başkan Yardımcıları, TSF Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Maden ve Mustafa İmamoğlu, Genel Sekreter M. Sedat Fırat, Ankara İl Temsilcisi Engin Güleç, Çubuk İlçe Temsilcisi Veysel Kılınçarslan sporcular, veliler ve çok sayıda davetlinin katılımları ile gerçekleşti.

10 ülkeden toplam 887 sporcunun altı kategoride yarıştığı turnuva sonunda A kategorisinde 1. GM Konstantine Shanava (Gürcistan - 7,5 puan) 2. FM Elvin Bayramov (Azerbaycan - 7 puan) 3. GM Rugar Vasulov (Azerbaycan - 7 puan); B kategorisinde ise 1. Hayati Toksan (8 puan) 2. Enis Metin (8 puan) 3. Barış Karabaş (7,5 puan) oldu. Turnuva ile ilgili tüm sonuçlar  Turnuva Sayfası İçin TIKLAYINIZ. 
ebjinxtwsaaewqf