Mor-Pembe Neon_Cag_Reklam_Afisi

TSF Ankara

TURNUVALARLA İLGİLİ DUYURU

resmilogoSevgili Satranç Severlerin Dikkatine;
Bilindiği üzere, Satranç Turnuvalarımızın yapılacağı salonları bulmakta sıkıntı yaşamaktaydık. Ankara İl Temsilciliğimizin uzun uğraşları neticesinde, Ankara Tren Garı İşletmeciliği Anonim Şirketi (ATG AVM) ile yapılan protokolle iki yıl süreyle “SATRANÇ TURNUVALARI” ATG AVM’ de yapılacaktır.
Tüm satranç severlerin; Satranç Turnuvalarının ATG AVM’ de sürekli yapılabilmesi için sporcuların turnuva alanı, turnuva sahası, masa ve sandalyeleri, WC’ leri daha temiz kullanacaklarına, tüm velilerimizin çocuklarına sahip çıkma konusunda biraz daha özen göstereceklerine yürekten inanıyoruz.
Tüm Satranç Sporcularının; Turnuva kayıtlarını İl Temsilciliğimizin sitesinden yaptıktan ve herhangi bir nedenle ilgili turnuvada oynayamayacak olması durumunda; Turnuva gününden en az üç gün önce kayıtlarını sildirilmesi için; Turnuva Direktörü/Ankara Satranç İl Temsilcilisi ya da o turnuvada görev alacak Başhakem’ e bilgi verilmesi önem arz etmektedir. Çünkü turnuvaya kayıt yapan sporcu sayısına göre hakem atamaları yapılmakta; satranç saati, satranç takımı tahsis edilmekte ve masa – sandalye kiralanmaktadır.
Turnuvalar için ATG AVM’ de yer tahsis eden ATG AVM’ nin yöneticilerine Ankara Satpanç Ailesi olarak çok teşekkür ederiz.